Frankrijk vakantiehuis Dordogne op villasdordogne.nl

  • Villas Dordogne Frankrijk

    Een vakantiehuis in de Dordogne Frankrijk kun je online boeken op http://www.villasdordogne.nl

    Chateau Lagut

    Een droom vakantiehuis in Frankrijk! Gelegen in een landgoed in de Dordogne, wat zijn oorsprong kent in de 14e eeuw, beslaat een groep huizen, gelegen rondom een sfeervolle binnenplaats. Dit unieke vakantiehuis in de Dordogne is voorzien van alle gemakken, inclusief een prive zwembad, tennisbaan…

    Jardin de st Jean

    Prachtig vakantiehuis in de Dordogne, aan de rand van het oude dorp St Jean de Cole. Rust en ruimte van de achtertuin en de gezelligheid van het dorp. Dit prestigieuze vakantiehuis in de Dordogne “Jardin de St Jean” is een magnifique 19e eeuws ‘maison de maitre’.

    Moulin de Coutille

    Dit rustige vakantiehuis in de Dordogne ligt in een prachtige groene omgeving aan een riviertje (op 6 hectare eigen terrein). Moulin de Coutille is van origine een watermolen, maar is verbouwd tot een zeer comfortabel en luxueus ingericht landhuis.

    La Vieille Chapelle

    Een heerlijk vakantiehuis in de Dordogne. Een traditionele ‘stone-cottage’ gebouwd in de typische Périgord stijl.Dit typisch franse vakantiehuis ligt in een prachtige groene omgeving (op 1,2 hectare eigen terrein) en is voorzien van alle comfort inclusief een eigen verwarmd buitenzwembad.

    Incombas

    Dit unieke vakantiehuis in de Dordogne is een traditionele ‘cottage’ dat zeer stijlvol is gerestaureerd. Dit heerlijke vakantiehuis ligt in een prachtige groene omgeving (op 13 hectare eigen terrein) en is voorzien van alle comfort inclusief een eigen verwarmd buitenzwembad en een openhaard.

    La Foret Haute

    Een vakantiehuis om terug te komen naar de Dordogne. Een ruime woonkamer met eettafel biedt een gezellige sfeer die nog verder versterkt wordt door de open haard. De ruim openslaande deuren geven toegang tot uw prive zwembad.

    Le Soulial

    Een Frankrijk vakantie in de Dordogne in de stilte van de heuvels, 2 kilometer boven het dorp ‘Siorac en Perigord’. Dit totaal gerestaureerde vakantiehuis in de Dordogne heeft alle rustieke elementen behouden om een Frankrijk beleving te hebben in de Dordogne. Een waar paradijsje. Grote haarden, rustieke zitkamers, gezellige en intieme binnenplaats.

    Villasdordogne.nl biedt een Frankrijk Vakantiehuis met zwembad voor een interessante prijs. Bezoek onze website http://www.villasdordogne.nl voor vakantie verblijven in de Dordogne Frankrijk.

    Bezoek ook onze youtube channel op of uw vakantie huis Frankrijk in de Dordogne op Flickr:

    We zijn steeds opzoek naar nieuwe vakantiehuizen en vakantie villas, en bieden aantrekkelijke voorwaarden om een succes te maken van de verhuur van uw Frankrijk vakantie huis.

    Tag wolkje: vakantiehuis, vakantiehuis Frankrijk, vakantiehuis Frankrijk Dordogne, Frankrijk, Dordogne, boek vakantiehuis, villasdordogne.nl

  • Lois

    Just what the doctor orederd, thankity you!