VROEGBOEK KORTING OP http://WWW.VILLASDORDOGNE.NL ;

BOEK VOOR 1 APRIL 2011 EEN VERBLIJF IN JARDIN ST JEAN OF CHATEAU LAGUT

VOOR DE MAANDEN JUNI OF JULI EN KRIJG 10% KORTING

Jardin de st Jean

Prachtig vakantiehuis in de Dordogne, aan de rand van het oude dorp St Jean de Cole. Rust en ruimte van de achtertuin en de gezelligheid van het dorp. Dit prestigieuze vakantiehuis in de Dordogne “Jardin de St Jean” is een magnifique 19e eeuws ‘maison de maitre’.

http://www.villasdordogne.nl/vakantiehuis-dordogne/jardin_de_st_jean

http://www.youtube.com/villasdordogne#p/a/u/2/8m0vY38CxHk

Chateau Lagut

Een droom vakantiehuis in Frankrijk! Gelegen in een landgoed in de Dordogne, wat zijn oorsprong kent in de 14e eeuw, beslaat een groep huizen, gelegen rondom een sfeervolle binnenplaats. Dit unieke vakantiehuis in de Dordogne is voorzien van alle gemakken, inclusief een prive zwembad, tennisbaan…

http://www.villasdordogne.nl/vakantiehuis-dordogne/chateau_lagut

http://www.youtube.com/villasdordogne#p/u/9/vp7KyAGl6rA

Dordogne Vakantiehuis dit is luxe in Frankrijk http://www.villasdordogne.nl , exclusieve vakantiehuizen in de Dordogne Frankrijk. Vakantie woningen in Frankrijk voor de Frankrijk liefhebber met een goede smaak. Onze villasbieden een Frankrijk vakantie woning met zwembad voor een interessante prijs. Bezoek onze website http://www.villasdordogne.nl voor vakantie verblijven in de Dordogne Frankrijk.

Villasdordogne.nl biedt een Frankrijk Vakantiehuis met zwembad voor een interessante prijs. Bezoek onze website http://www.villasdordogne.nl voor vakantie verblijven in de Dordogne Frankrijk.

Bezoek ook onze youtube channel op http://www.youtube.com/villasdordogne of uw vakantie huis Frankrijk in de Dordogne op Flickr: http://www.flickr.com/photos/villafrankrijk_vakantie_villasdordogne/

We zijn steeds opzoek naar nieuwe vakantiehuizen en vakantie villas, en bieden aantrekkelijke voorwaarden om een succes te maken van de verhuur van uw Frankrijk vakantie huis.